Parkgolf passar alla. Det är en rolig uppladdning innan kvällen eller som avslutning på efter tidigare aktivitet. Utöver förslagen nedan styr vi gärna upp skräddarsydda evenemang tillsammans med er, och är flexibla kring öppethållning så andra tider än de som framgår kan vi vrida om nyckeln för just er.

Bokning

Kontakta oss för tider, önskemål, egna idéer och priser. Bokning sker på plats, via telefon eller mail!


FÖRSLAG PÅ EVENT

FÖRETAG

Passa på att spöa chefen & njuta av möjligheten att tävla med vänner & kollegor, kanske slå vad om en gratis pubrunda om kvällen blir längre.

Barnkalas

Det finns en mängd varianter som kan inkludera, utöver golfrundan & födelsedagssång, förslagsvis hamburgare/korv på vår ballongklädda servering, glass till efterrätt.

Pensionärer

Är ni en grupp som tycker om att träffas för aktiviteter är vår satsning något för er. Med förmånligare priser går ni runt i vår gröna, lummiga och parkliknande miljö.

Tävlingar

Det finns en mängd olika sätt att tävla inom Parkgolf. Vi håller som bäst på att arbeta fram ett koncept där de som blir verkligt bekanta med vår bana får möjligheten att testa sin skicklighet fullt ut & för det kunna kamma hem en titel såväl som ett pris.

Sällskap upp till tjugo personer behöver inte förboka. Vill man ändå vara på den säkra sidan är man förstås välkommen att ringa.